Putetes

Vas de festa, o allò que anomenen així, i se't refreguen, o ho intenten. Mentrestant, mòbil en mà, van escrivint missatgets al seu polvo d'ahir. No vull saber res d'aquesta gent. Ni tan sols d'aquests ambients. Putetes així, i voltors rapinyant. La pura degradació del gènere humà. Apropa't, arriba fins on et deixin, vés als lavabos. I si no, pas de problème, vés a la del costat. Així de clar.

 

Quin fàstic. Tothom arreglant-se per al circ. Quan ja tenia clar que abans de la una fugia, una puteta ha passat pel meu costat cridant histèrica. No, gràcies. Ja n'he tingut prou. Massa, i tot.

 

I  sobretot, encara pretenen fer-me creure que els hi faig llàstima. Il·lusos. Vosaltres sí que me'n feu, que aneu al circ i ni ho sabeu. D'altres, ja estem tornant. I sempre que volem, hi tenim vip.

 

Putetes. 

[@more@]

Quant a axel

Tinc 22 anys, i sóc allò que en diríem un periodista frustrat. Potser no he tingut sort, potser no hi he insistit prou o, segurament, no serveixo. Intento suplir-ho fent de traductor, o com a mínim això diu una de les llicenciatures que tot just acabo. A part d’a Barcelona, he tingut la sort de viure a la Rep. Txeca, a Israel/Palestina i, actualment, a Toronto, al Canadà. I de viatjar a una trentena de països.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.